Oekraïense Gemeenschap in Nederland

LIEFDADIGHEID

Filantropen zijn mensen die niet onverschillig staan ​​tegenover andermans ongeluk. Barmhartigheid maakt geen reclame voor zichzelf, schreeuwt niet over zichzelf, en daarom is naastenliefde voor ons de roep van ons hart. Het is onze taak om mensen te verenigen die niet onverschillig staan ​​tegenover de pijn van anderen, om een ​​handje te helpen aan degenen die onze hulp nodig hebben.

Tegenwoordig is onze deelname voor honderden gezinnen met een laag inkomen en grote gezinnen een kans om een ​​behoorlijke levensstandaard te behouden, een behandeling te krijgen, kinderen les te geven en zich gewoon niet eenzaam te voelen. En we zijn vooral blij om te beseffen dat de kring van onze vrienden jaar na jaar groeit.

Revalidatie van onze verdedigers

Revalidatie van onze jongens-verdedigers van Oekraïne in het Nederlandse militaire revalidatiecentrum Aardenburg.
onder het NAVO-programma.

Het belangrijkste militaire hospitaal kreeg medische apparatuur uit Nederland

De Oekraïense diaspora in Nederland schonk medische apparatuur aan het belangrijkste militaire klinische ziekenhuis van het Ministerie van Defensie van Oekraïne. De medische instelling kreeg apparatuur voor operatiekamers en nieuwe rolstoelen. De president van Oekraïne Volodymyr Zelensky hielp bij het organiseren van de bevoorrading.

Humanitaire hulp aan ATO-soldaten uit de Oekraïense gemeenschap van Nederland.

Відтворити відео

WARME BIJEENKOMST IN REGIO LUHANSK

De voorzitter van de Oekraïense gemeenschap van Nederland, I. Kirichenko, en de projectcoördinator, A. Kucheruk, hebben humanitaire hulp overgedragen aan de inwoners van Popasne.

Help verpleeghuis. regio Loegansk.

LIEFDADIGHEIDSBELASTING VOOR INWONERS VAN ZHYTOMIR

De Oekraïense Gemeenschap van Nederland en Stichting WHOE (Apeldoorn) zijn vandaag gestart met een nieuw project voor Zhytomyr.

Veel dank aan iedereen die heeft deelgenomen.

Humanitaire hulp aan de inwoners van de stad Popasnaya.

De Oekraïense gemeenschap in Nederland heeft humanitaire hulp gestuurd naar inwoners van de stad Popasna, regio Luhansk. Ter ondersteuning van de sociale instellingen van de stad werd 12,5 ton humanitaire vracht vervoerd, waaronder medische bedden voor gehandicapten, schoolmeubilair, kinderbedden en speelgoed, evenals werkkleding.

HUMANITAIRE HULP AAN DE INWONERS VAN DE STAD POPASNAYA.

Oekraïense gemeenschap in Nederland (voorzitter Igor Kirichenko)

samen met de WHO Foundation (voorzitter Herman Gerritsen) een groot liefdadigheidswerk verricht.

Deze keer gaan we naar de regio Lugansk.

Het laden van humanitaire hulp.